Realiteti Islam

Shoqata Realiteti - Gjilan

baner

Pre04182014

Last updateHan, 14 Pri 2014 10am

- NJOFTIME - AUDIO DHE VIDEO AKTUALE -

  • ja-news-1
  • ja-news-2
  • ja-news-3

Lajme

Deklarate fetare, sqaruese nga vëllezërit e burgosur.

Deklarate fetare, sqaruese nga vëllezërit e burgosur.

E hanë, 14 Prill 2014  |  Super User

Falënderimi i takon vetëm ALLAHUT vetëm ATE falënderojmë ,prej TIJ kërkojmë ndihme dhe falje,i kërkojmë ATIJ te na mbroje nga te këqijat e vetë vetëve...

Loading...

Tema

Vëllazëria është prej shpirtit të dunjas

Vëllazëria është prej shpirtit të dunjas

E shtunë, 22 Mars 2014  |  Super User

Këtë e ka përcaktuar Omer ibnul Hattabi |radijall-llahu anhu|, duke thënë: “Nuk ka ngelur prej shpirtit të dunjas diqka tjetër përveq tre gjërave: Lexi...

Loading...

Tregime

Në këtë Martesë nuk ka asgjë të keqe!

Në këtë Martesë nuk ka asgjë të keqe!

E diel, 27 Tetor 2013  |  Super User

Ishte nj ë her ë nj ë grua, q ë kishte qellim t ë martohet, por ajo donte nj ë burr ë t ë devotsh ë m. Ajo thoshte q ë do t ë martohet me nj ë burr ë , q ë e lexon t ë r ë Kur’anin c...

Loading...

Familja

Gjërat që forcojnë marrëdhënjet burrë dhe grua në Islam

Gjërat që forcojnë marrëdhënjet burrë dhe grua në Islam

E mërkurë, 09 Prill 2014  |  Super User

Allahu i Madhëruar thotë: "Dhe një prej shenjave të Tij është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pranë tyre, duke vënë nd...

Loading...

Fikh

Thirrje mendjes s'shëndoshë

Thirrje mendjes s'shëndoshë

E premte, 27 Dhetor 2013  |  Super User


Një thirrje e dëshpëruar
për mendjen ç'është ngatërruar
për atë e cila sinqertë rënkon
veten e saj don që t'shpëton.

Le të jetë ky si RIKUJTIM Pasimi i t'h...

Loading...

Bota Islame

bota1
teuhid2